Tuesday, December 28, 2010

Jessying's Christmas & New Year Rimmel Giveaway Day 5


It's the 5th day of giveaway! So answer the simple question below and stand a chance to win one Rimmel Shock Gloss from me!

Answer this Q : What combination ingredients extract found in Rimmel Shock Gloss that help lips feel moisturized and conditioned?

Each reader is allowed to leave one entry only at this blog

Follower ID :
Email :
Answer :

You have 12 hours to join this giveaway each day as it starts at 10am and ends at 10pm. (+0800, Malaysia local time)

And the winner will be chosen using http://random.org. And prizes will be only sent out after the giveaway ends.

Do remember this giveaway is open to Malaysia & International readers and this is only exclusive for Jessying's follower (via google friend connect)

There will be ONE Rimmel Shock Gloss worth RM23.90 to be given out each day starting 24 December 2010 until 2nd Jan 2011 (for 10 days in total)!

So do come back daily!!!

Read my review of the Rimmel Shock Gloss here to find the answer!

Don't forget to join Rimmel's facebook fans to get more updates and promotion!!!


p/s: Please be reminded that entry comment that joined after the above stated timeframe will not be published.


21 comments :

  1. Follower ID : lilianloi
    Email : lilianloililian@gmail.com
    Answer :ginseng extract, grape seed oil and Shea butter

    ReplyDelete
  2. Follower ID: Tenny
    Email: tennytcy@gmail.com
    Answer: Ginseng extract, grape seed oil and Shea butter

    ReplyDelete
  3. Follower ID : gwen GR

    Email :gg84171@gmail.com

    Answer :The gloss is made from combination of ginseng extract, grape seed oil and Shea butter which help lips feel moisturized and conditioned.

    ReplyDelete
  4. Follower ID: yi ying
    Email:y_y306@hotmail.com
    Answer:Shea Butter, grape seed oil,and ginseng extract

    ReplyDelete
  5. Follower ID: arwern
    Email: adrienemae.wong@gmail.com
    Answer: shea butter, grape seed oil and ginseng extract

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Follower ID: juli1202
    Email: juli1202@hotmail.com
    Answer: Ginseng extract, grape seed oil and Shea butter.

    ReplyDelete
  8. Follower ID : Irene
    Email : peinichin86@gmail.com
    Answer : Ginsend extract, grape seed oil and shea butter.

    ReplyDelete
  9. Follower ID : Ashleylin
    Email : virligo@hotmail.com
    Answer :Ginseng extract, grape seed oil & Shea butter

    ReplyDelete
  10. Follower ID: bobolooi88
    Email: bobolooi88@hotmail.com
    Answer: Ginseng extract, grape seed oil and Shea butter

    ReplyDelete
  11. Follower ID : thera.seow
    Email : thera.seow@gmail.com
    Answer : combination of ginseng extract, grape seed oil and Shea butter

    ReplyDelete
  12. Follower ID : Ivy Lim
    Email : ivy_0314@yahoo.com
    Answer :Ginseng extract, grape seed oil & Shea butter

    ReplyDelete
  13. Follower ID : angel
    Email : angel1988my@gmail.com
    Answer :ginseng extract, grape seed oil and Shea butter

    ReplyDelete
  14. Follower ID :quinieleong
    Email :quinieleong@yahoo.com
    Answer :Ginseng extract, grape seed oil & Shea butter

    ReplyDelete
  15. Follower ID: puteri87
    Email: p_wishb0ne@yahoo.com
    Answer: Ginseng extract, grape seed oil and Shea butter

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. Follower ID: thian
    Email: sweetheart0222@gmail.com
    Answer: Ginseng extract, grape seed oil and Shea butter.

    ReplyDelete
  18. Follower ID : fisiwoman
    Email : fisiwoman at hotmail dot com
    Answer :ginseng extract, grape seed oil and Shea butter

    ReplyDelete
  19. Follower ID: poppylim88
    Email: limcheeweh@gmail.com
    Answer: Ginseng extract, grape seed oil and Shea butter

    ReplyDelete
  20. Follower : Camelia Andrasescu
    Email :andrasescu.camelia@gmail.com
    Answer : Ginseng extract ,grape seed oil and Shea Butter.

    ReplyDelete

Let me know what you think! Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...