Friday, December 31, 2010

Jessying's Christmas & New Year Rimmel Giveaway Day 8


It's the last day of 2010 ! Just one day before a brand new 2011 !

I feel sad and happy ! Sad because I am going to be a year older and happy because it is a brand new year, a brand new hope, a brand new ME!


Answer this Q : Share with me your biggest achievement or something very proud you have done in the last 354 days !

My answer : Little did I realised I have been blogging for 1 year plus and through blogging I knew a number of great friends (you know who you are!!) and love them to bits ! And I am proud of myself too, been able to save with my bf to travel a few places for the last 364 days! And I will keep exploring the world !!

Each reader is allowed to leave one entry only at this blog

Follower ID :
Email :
Answer :

You have 12 hours to join this giveaway as it starts at 10am and ends at 10pm. (+0800, Malaysia local time)

And the winner will be chosen using http://random.org. And prizes will be only sent out after the giveaway ends.

Do remember this giveaway is open to Malaysia & International readers and this is only exclusive for Jessying's follower (via google friend connect)

There will be ONE Rimmel Shock Gloss worth RM23.90 to be given out each day starting 24 December 2010 until 2nd Jan 2011 (for 10 days in total)!

So do come back daily!!!

You can read my review of the Rimmel Shock Gloss here

Don't forget to join Rimmel's facebook fans to get more updates and promotion!!!


p/s: Please be reminded that entry comment that joined after the above stated timeframe will not be published.

13 comments :

  1. Follower ID : Irene
    Email : peinichin86@gmail.com
    Answer : my biggest achievement is able to travel to 3 country in 1 year which is cambodia, shanghai and singapore :)Another is i am happy that i can help my company to achieve something big and important for the company to have better development in future.

    ReplyDelete
  2. Follower ID: puteri87
    Email: p_wishb0ne@yahoo.com
    Answer: The biggest achivement in this year is that i finally graduated from USM.I'm so happy after 3 years and half I studied I finally make it and this year also i started blogging and shared my interest with others! :)

    ReplyDelete
  3. Follower ID: ~Lisa
    Email: xmaterialgirlsx@hotmail.com
    Answer: My biggest achievement would have to be the award I got at school for academic achievement. Even though it was only $40CAN, I felt kind of proud. I think I worked really hard and it motivates me to continue doing just that =)

    ReplyDelete
  4. Follower ID: yi ying
    Email: y_y306@hotmail.com
    Answer: My first ever attempt to be a presenter in a mathematics seminar, my first ever experience being trained in an accounting firm ( in which i dunno account at all) and survived for 3 months... these are my greatest and memorable achievement that makes me learnt a lot and proud.

    ReplyDelete
  5. Follower ID: Cyndi Soh
    Email: cyndi88@gmail.com
    Answer: Looking back at 2010, it's kind of blurred up~ But I've learn lots! And made a lot of new friends! It's another year I'm gona treasure!

    ReplyDelete
  6. Follower ID :quinieleong
    Email :quinieleong@yahoo.com
    Answer :My biggest achievement is having to make new friends from many backgrounds(drug addicts, poor people, etc) and learn a lot of things(good ones of course).

    ReplyDelete
  7. Follower ID :vernz_08
    Email :vernie_88@hotmail.com
    Answer :My biggest achievement is winning alot of goodies in year 2010 (=

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. Follower ID : nana3009
    Email : lzhna3009@gmail.com
    Answer : That will be finishing my thesis and finally graduated.. :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Follower ID: Bacon
    Email: pigeetah[at]gmail[dot]com
    Answer: My biggest achievement of 2010 is being happy despite all problems!

    ReplyDelete
  12. Follower ID: Zia Lin
    Email: zialin93@gmail.com
    Answer: My biggest achievement is that i had tried my very best and put tons of efforts for my SPM exam. Therefore, all i can do now is pray for the result. But no matter waht result i will get, I'll be grateful, as I know, I had given the very best of me..

    ReplyDelete

Let me know what you think! Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...