Sunday, January 2, 2011

Jessying's Christmas & New Year Rimmel Giveaway Day 10

Today is the final day of the giveaway !

Leave your comment and win!

Answer this Q : Share with me your secret how to look beautiful despite endless sleepless night ?

Each reader is allowed to leave one entry only at this blog

Follower ID :
Email :
Answer :


This giveaway it starts at 10am of 2/1/2011 and ends at 10pm on 2/1/2011. (+0800, Malaysia local time)

And the winner will be chosen using http://random.org. And prizes will be only sent out after the giveaway ends.

Do remember this giveaway is open to Malaysia & International readers and this is only exclusive for Jessying's follower (via google friend connect)

There will be ONE Rimmel Shock Gloss worth RM23.90 to be given out each day starting 24 December 2010 until 2nd Jan 2011 (for 10 days in total)!


Today is the last day of giveaway, do join and do not miss the opportunity of winning this shocking lip gloss!


You can read my review of the Rimmel Shock Gloss here


Join Rimmel's facebook fans to get more updates and promotion!!!


p/s: Please be reminded that entry comment that joined after the above stated timeframe will not be published.

19 comments :

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Follower ID: puteri87
    Email:p_wishb0ne@yahoo.com
    Answer:Definetly the concealer!!love it! :)

    ReplyDelete
  4. Follower ID : meipinggg
    Email : mei.saranghae@gmail.com
    Answer : Water. Seriously. And eye cream <3 or black, thick framed spectacles. :P

    ReplyDelete
  5. Follower ID : Irene
    Email : peinichin86@gmail.com
    Answer : Drink more water!

    ReplyDelete
  6. Follower ID: ~Lisa
    Email: xmaterialgirlsx@hotmail.com
    Answer: CONCEALER!! & highlighting the inner corners. Oh! And curl & mascara your lashes to open up your eyes

    ReplyDelete
  7. Follower ID: lioncyan
    Email: evenstar_shin@hotmail.com
    Answer: Use sleeping mask! Drink lots of water and eat lots of vege and fruits~

    ReplyDelete
  8. Follower ID: yi ying
    Email: y_y306@hotmail.com
    Answer: Water and moisture skincare product keep my face shine-free and look awaken.

    ReplyDelete
  9. Follower ID: Trendydiana Siew
    Email: trendydiana@yahoo.com
    Answer: If i have sleepless night, my eyes will become swollen and small the next day. so i will use a spoon (which had been put in fridge few minutes before) to tap around my eyes. Surprisingly, the effect helps to "open" and refresh my eyes.

    ReplyDelete
  10. Follower ID: vernz_08
    Email: vernie_88@hotmail.com
    Answer: Put more facial mask (=

    ReplyDelete
  11. Follower ID : Sunshine Kelly
    Email : kelly.2988@hotmail.com
    Answer : drink more water, eat more fruits & veges, curi-curi tidur when ever i can, rajin-rajin use proper & suitable skincare and also need to play makeup trick, cover up the darks eyes circle n dull skin with concealer n foundation.

    ReplyDelete
  12. Follower ID : thian
    Email : sweetheart0222@gmail.com
    Answer : more fruits and more water...healthy and natural

    ReplyDelete
  13. Follower ID :quinieleong
    Email :quinieleong@yahoo.com
    Answer :concealer is the only way. eye creams don't work :/

    ReplyDelete
  14. follower id:stylish one
    email:jscheong21@gmail.com
    answer:drink water first thing in the morning and then swimming!



    Share with me your secret how to look beautiful despite endless sleepless night ?

    ReplyDelete
  15. Follower ID :ChaiFung彩虹
    Email :rainbowpui@hotmail.com
    Answer :water is the best for me!

    ReplyDelete
  16. Follower ID : Bawani

    Email : bawani63@gmail.com

    Answer : drink coffee and aerobics will keep me going for the day.

    ReplyDelete
  17. Follower ID : Jerrycheong

    Email : jerrycheong@gmail.com

    Answer : Cold shower will do the magic!

    ReplyDelete
  18. Follower ID: Bacon
    Email: pigeetah[at]gmail[dot]com

    Answer:

    Apply correct ampoule before sleeping and use correct concealer in the day.

    And very important, wear sexy low cut blouse to distract viewers from tired face.

    ReplyDelete

Let me know what you think! Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...